VAN NIFTERIK NIEUWS OKTOBER

default
VAN NIFTERIK NIEUWS OKTOBER

VAN NIFTERIK IN EEN NIEUW JASJE

Onze nieuwe huisstijl is een feit!

Met bamboe hebben we een geweldig product in handen. We zijn ons meer dan eerder, bewust  van de milieueffecten van ons handelen. Onze verbondenheid met bamboe is tot uitdrukking gekomen in ons logo. 

Quality Support, was het en blijft het. Die ‘promise’ doen we nog steeds. Het NIF merk geeft weer dat we samen met onze Chinese bedrijven ons wereldwijd inzetten om onze klanten van Quality Support te voorzien.

Welkom op onze nieuwe website! Bekijk ons assortiment voor een vernieuwde kijk op onze producten. U kunt snel in contact komen met een vertegenwoordiger voor een advies op maat over uw voorraden, innovatie, of de door ons ontwikkelde behandeling tegen schimmel. Er is altijd iemand voor u beschikbaar met kennis van zaken.

Wij zijn een open en transparant bedrijf. Daarom aandacht voor ons bedrijf in Ede en voor onze fabriek in China, die van groot belang is voor onze supply chain. Bij het ontwikkelen van de huisstijl zijn we bijgestaan door Joyce van Vliet van Buro Vonk

ROYAL FLORAHOLLAND TRADE FAIR AALSMEER 

Traditiegetrouw wordt begin november de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer gehouden. Hierbij zijn we weer van de partij. Daarom nodigen we u uit om bij ons langs te komen in onze stand 50.08.We willen u graag kennis laten maken met onze (nieuwe) producten. De FloraHolland Trade Fair duurt van woensdag 8 tot en met vrijdag 10 november 2017 en de deuren gaan om 9 uur open. Graag tot dan!

BENEFITS OF NATURE

“Inspelen op de klantwens van morgen met duurzame productinnovatie” Dat is Van Nifterik volgens Benefits of Nature. Lees hier het artikel in het recent uitgekomen magazine Every Day Greener van Benefits of Nature. In dit artikel leggen we uit hoe we werken aan een duurzame toekomst met bijvoorbeeld ons milieuvriendelijke anti-schimmel middel en een goed georganiseerde productiefaciliteit in China.

Ook hiervoor nodigen wij u graag uit in onze stand in Aalsmeer. U krijgt van ons een exemplaar van dit magazine mee en we delen graag met u onze gedachten over een duurzame toekomst. Klik hier om het hele magazine in PDF-formaat te downloaden. 

15-01-2018