Mededeling Wijziging Leverdagen

default
Mededeling Wijziging Leverdagen

Beste klant/relatie,

 

Afgelopen weken hebben wij besloten ons afleverschema voor Nederland aan te passen. Dit hebben wij in overleg met onze transportpartner KSV gezamenlijk besloten. We willen samen onze logistieke middelen effectiever gaan inzetten om zo onze mensen en het milieu zo min mogelijk te belasten.

Wat betekent dit concreet voor u?

 

Dit houdt in dat u uiteraard gewoon bij ons kunt bestellen met dezelfde uitstekende service zoals u van ons gewend bent. Het enige verschil is dat we per regio vaste leverdagen hebben ingesteld. Deze staan hieronder weergegeven. 

  • Regio Bleiswijk/Naaldwijk: maandag t/m vrijdag
  • Regio Aalsmeer: dinsdag en vrijdag
  • Regio Bommelerwaard: vrijdag
  • Alle overige regio's: In overleg

Deze aanpassingen zijn geldig vanaf heden. Omdat er zich momenteel een algehele afname in werkdruk voordoet, hebben wij er voor gekozen om dit op dit moment door te voeren. Op die manier hopen wij dat dit bij iedereen spoedig en vloeiend geïmplementeerd kan worden.

Onze transportpartner KSV is de huisvervoerder van veiling Plantion. De planten die vanuit het Westland naar Plantion komen maken plaats voor de producten van Van Nifterik. Hierdoor rijdt KSV nauwelijks met lege vrachtwagens wat naast efficiënt óók erg milieuvriendelijk is!

Namens onze partner KSV en onze medewerkers willen wij u bij voorbaat bedanken voor uw medewerking. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Team van Nifterik Holland bv 

23-03-2020