GROEIENDE SAMENWERKING KSV EN VAN NIFTERIK

default
GROEIENDE SAMENWERKING KSV EN VAN NIFTERIK

De samenwerking tussen Van Nifterik en KSV Transport wordt uitgebreid! 
KSV neemt met ingang van heden het vervoer voor alle Nederlandse klanten van Van Nifterik voor hun rekening. De laatste jaren was dit alleen voor de grootste tuinbouw regio’s het geval. Het transport naar de regio’s die zijn toegevoegd, zullen mede door het zusterbedrijf van KSV, Selman Transport, worden verzorgd. De planning en het contact loopt via KSV.
Voor veel kwekers zijn de vrachtwagens van KSV en Selman een vertrouwd beeld. De bedrijven zijn gespecialiseerd in het vervoer van sierteeltproducten en kennen de sector als geen ander. 
KSV is de huisvervoerder van veiling Plantion en Van Nifterik bevindt zich nog geen 800 meter bij Plantion vandaan. KSV vervoert bloemen en planten vanuit het Westland naar Plantion en neemt de producten van Van Nifterik mee terug. Vaak naar dezelfde kwekers! Dit heeft als gevolg dat KSV nauwelijks met lege vrachtwagens rijden. Efficiënt en milieuvriendelijk!  
Henk Evers, hoofd logistiek bij Van Nifterik: “Deze stap is een logisch gevolg van de samenwerking die we een paar jaar geleden zijn aangegaan. Deze loopt erg goed, de uitbreiding is dan ook met goed vertrouwen in gang gezet. Uiteindelijk is het weer een verbetering in de service naar onze klanten”. 

25-07-2018
Tags: KSV, Plantion, logistiek, samenwerking